Muzikanten Vegan Kerstmarkt 2023

May be an image of trumpet and text that says "MUZIEKPROGRAMMA 12:30-13:15 HARRY LOCO 13:45-14:30 MAY & JUNE 14:45-15:30 FERNANDO OLIVEIRA 15:45-16:30 TESSA GRONDSMA 16:45-17:30 BEZERK"

Harry Loco

Onze inmiddels vaste gast HARRY LOCO is weer van de partij om de boodschap van vrede met ons te delen. De Nederlandse singer-songwriter en troubadour Harry Loco is goed bekend in de folk music scene, hij speelt al jaren in binnen- en buitenland: festivals, clubs, concertzalen. Hij trad op met diverse artiesten uit de jaren ’60 en ’70, toerde met Essra Mohawk (Frank Zappa) in Nashville en speelde in 2014 op de officiële 45e verjaardag van het legendarische Woodstock festival in Bethel New York.

May be an image of 1 person, guitar and text that says "HARRY LOCO AGUR"
May be an image of 2 people and text that says "MAY & JUNE"

May & June

May and June is een singer-songwriter duo bestaande uit twee zussen. Hun muziek is te omschrijven als poëtische luisterliedjes die gaan over het leven, zelfontwikkeling en liefde. Het afgelopen jaar zijn ze bezig geweest met hun EP: ‘Van mij het allermeest’. De tweestemmige samenzang neemt je mee op reis door persoonlijke teksten op weg naar verbinding.

Fernando Oliveira

De uit Brazilië afkomstige Fernando Oliveira is een veelzijdige kunstenaar, muzikant, danser en performer. Hij is de visionaire oprichter van het in 2016 opgerichte ANT – Physical Theatre Company, een artistieke onderneming. Beleef 17 december een meeslepend optreden gewijd aan een van de meest iconische muziekstijlen van Brazilië – Bossa Nova, samba en herinterpretaties van internationale muziek in de verleidelijke Bossa Nova stijl. De voorstelling heeft als basis een ritme gebaseerd op samba, beïnvloed door jazzmuziek.

May be an image of 1 person, guitar and text that says "FERNANDO OLIVEIRA"
May be an image of ‎1 person, guitar and ‎text that says "‎TESSA GRONDSMA د‎"‎‎

Tessa Grondsma

Tessa Grondsma heeft naast een liefde voor zingen en gitaar spelen ook een liefde voor yoga; ze is namelijk yogadocent. Dus je kunt je voorstellen welke sfeer er wordt gecreëerd met haar muziek. Ga er lekker voor zitten, geniet of droom weg met de mooie rustgevende klanken van Tessa en haar gitaar.

Bezerk

Bezerk maakt muziek met stevige grooves met freaky soundscapes en catchy melodieën, afgetopt met de krachtige stem van frontvrouw Myra Wortman. Als deze 5 koppige band samenkomt, versmelten hun uiteenlopende muzieksmaken moeiteloos tot een geheel. Het geheel is niet te vangen en sleept je zonder dat je het door hebt van disco naar stevige rock. Luister hun in 2022 uitgebrachte album “Space is the place” op spotify om alvast in de mood te komen.

May be an image of 5 people and text that says "BEZERK"