Programma muzikanten

Programma:

Locatie:

Net als vorig jaar zal de kleinschalige live-muziek midden op de Vismarkt plaatsvinden, afgewisseld door een DJ.

Tot 13:00 zal de muziek extra zacht staan in verband met de zondagsrust.

Wie zijn de muzikanten?

DJ Steely Roundbeat

DJ Steely begon zo’n 40 jaar geleden te draaien, geïnspireerd door groepen als Madness, The Selector en The Police, Dub, Reggae & Ska. Je vindt hem onder andere op festivals, feesten en dansavonden, en nu dus ook op de Vegan Lentemarkt. Verwacht 7 mei Jazz, Blues, Old Soul, Disco, Ska en Cubaanse muziek in de mix.

Harry Loco

Harry Loco is inmiddels een vaste gast in ons muziekprogramma en brengt ons elke keer weer de positieve Harry Loco-vibes. Hij zingt over maatschappelijke thema’s en voor een betere wereld. “Onze generatie heeft wat mij betreft wel echt de wereld vernield”, zegt de 62-jarige zanger tegen BuzzE. “Daarom is het in mijn ogen ontzettend belangrijk om met elkaar samen te komen en de hoop op een betere wereld te vieren.”

Vintage Groove

Het duo Vintage Groove komt met swingende instrumentale muziek. Ze hebben een divers repertoire bestaande uit een mix van funk-, blues-, jazz-en latin-hits. Luister en geniet van dit muzikale duo.

Simone Don

Simone Don brengt je terug in de tijd met haar melancholische en speelse melodieën. Met infusies van r&b, jazz en bossa nova zingt ze over haar avonturen en persoonlijke groei en reflecteert ze op de wereld. Ze laat je meeslepen in haar lust voor het goede leven en rijke fantasie, met een bitter humoristisch randje realiteit.

Tessa Grondsma

Tessa Grondsma heeft naast een liefde voor zingen en gitaar spelen ook een liefde voor yoga, ze is namelijk yogadocent. Dus je kunt je voorstellen welke sfeer er wordt gecreëerd met haar muziek. Ga er lekker voor zitten, geniet of droom weg met de mooie rustgevende klanken van Tessa en haar gitaar.

Terug naar top