Vegan Meetup for Charity (met Loterij)

LET OP: DEZE MEETUP IS VERPLAATST NAAR 21 JUNI!

Op 21 juni organiseren wij een hele speciale meetup bij Lust in Groningen: een Vegan Meetup for Charity!

Het idee is simpel: jullie kunnen gezellig genieten van een heerlijk Italiaans 3-gangen menu en 50% van de opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel: Ex Legkipjes, een kleinschalige opvang in Drenthe.

Op dit moment hebben ze daar zo’n 10 kipjes in de opvang. Normaal zijn dat er meer, maar dit kan nu niet omdat de hokken hoognodig gerenoveerd moeten worden. Maar ja, dat kost natuurlijk geld, en daar willen wij dus voor zorgen met deze charity meetup.

Maar dat is niet alles! Om nog meer geld op te halen voor de dieren, combineren we de meetup met een loterij waar allerlei leuke vegan prijzen te winnen zijn. Welke prijzen dat zijn, laten we je de komende tijd weten. Voor nu verklappen we alleen dat de totale prijzenpot honderden euro’s waard is. We zijn dan ook enorm dankbaar aan alle donateurs!

Het menu

  • Voor: Venkelsalade met sinaasappel, kappertjes en dille
  • Hoofd: Parmigiana di Melanzane met knoflookbrood
  • Na: Tiramisu

Locatie: Lust

Datum: zaterdag 20 april 2024 vrijdag 21 juni

Tijden: inloop vanaf 17.30, start eten 18.30, eindtijd 22.00

Prijs: 27,50 (50% gaat naar Ex Legkipjes)

Lootjes: €3,00. Je kunt ze hieronder bestellen, maar ook ter plekke kopen (alleen met pin of gepast contant).

https://static.wixstatic.com/media/5212d5_85f8713132a141dfa3d901e85ea767da~mv2.png/v1/fill/w_110,h_98,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/LOGO-LUST-BIG.png

Kaartjes en lootjes bestellen

Totaalbedrag: € -

*De lootjes die je online bestelt, krijg je tijdens het diner van ons. Wil je er later toch nog meer? Geen zorgen! Je kunt altijd ter plekke meer lootjes aanschaffen (met pin of gepast betalen).

**Omdat we graag zoveel mogelijk geld willen kunnen doneren aan Ex Legkipjes, brengen wij de transactiekosten bij jou in rekening.

Kun je onverwacht toch niet komen? Omdat het gaat om een donatie aan een goed doel en er maar een beperkt aantal kaartjes verkocht kan worden, is annuleren niet mogelijk. Wel mag je je kaartje eventueel aan iemand anders doorgeven, maar overleg dit dan wel even met ons, zodat wij kunnen zorgen dat de juiste naam op de aanmeldlijst en lootjes staat!

De prijzen

Lindy’s wil ons graag verwennen met haar heerlijke vegan bonbons! Tijdens de loterij zijn 3 verschillende doosjes te winnen: eentje met 4, eentje met 9 en enetje met 16 bonbons. Yum!
Max & Bien maken heerlijke vegan kazen. We vinden het dan ook erg leuk dat we vier pakketjes met hun vegan tomaat&olijf en kruiden&knoflook kaaskjes mogen verloten.
Anita van Forest Fragrances heeft een verrassingspakketje van drie handgemaakte zeepjes voor je ingepakt.
Dhana Chocolate trakteert ons op een heerlijk chocolade pakketje met 4 verschillende bonbons, een mok met ceremonial cacao drink en Pacha Mama cacaovruchtensap.
Maria Tiqwah heeft een prachtig notitieboekje versierd met haar eigen tekeningen gedoneerd. En je krijgt er ook nog eens een setje prachtige kaarten bij!
Smaakaron laat graag zien dat je helemaal geen ei nodig hebt om heerlijke macarons te bakken. Ze trakteren je daarom graag op een doosje vegan macarons.
Wheat.Pray.Love verwent je graag met een uitgebreid seitanpakket. Deze cadeaubon kun je op de Vegan Lentemarkt inwisselen voor een seitanpakket t.w.v. €35 (voor in de diepvries) en twee warme broodjes of satétjes.
Good Cook heeft meerdere vegan kookboeken uitgegeven. Met Vegan Pasta van Brianna Claxton laten ze zien dat je helemaal geen ei nodig hebt om heerlijk Italiaans te eten!
No.1ssue maakt duurzame kleding met een vegan boodschap. Voor deze loterij hebben ze een flink aantal kledingstukken gedoneerd in verschillende maten. De eerste hiervan is dit prachtige spijkerjasje met een krachtige boodschap (2 stuks).
Karin Rietmeijer van 365dagenvegan geeft een exemplaar van haar nieuwste kookboek weg: Peace, Love and Vegan Food.
No.1ssue maakt duurzame kleding met een vegan boodschap. Voor deze loterij hebben ze een flink aantal kledingstukken gedoneerd in verschillende maten, waaronder deze 4 truien met een krachtige boodschap.
VeggieDeli verkoopt allerlei vegan producten, en met deze cadeaubon van €40 kun jij er flink inslaan!
The Lekker Company geeft 4 potjes van hun verantwoorde en vegan zonnebrandcrème weg. Zo ga je goed voorbereid de zomer in!
Juul. laat op onze markten al een aantal jaar zien dat je de heerlijkste dingen kunt bakken zonder ei. Zij doneert een cadeaubon voor een vegan carrotcake of vegan raspberry taart t.w.v. €30,00!
No.1ssue maakt duurzame kleding met een vegan boodschap. Voor deze loterij hebben ze een flink aantal kledingstukken gedoneerd in verschillende maten. Deel 3 bestaat uit deze 3 schorten met vegan boodschap.
Jennifer Deacon van Floreer Kitchen, van oorsprong Zuid-Afrikaanse, maakt niet alleen heerlijk eten, maar geeft ook verschillende vegan kookworkshops. Haar prachtige prijs: twee cadeaubonnen voor een plantaardige food safari door Zuid-Afrika (t.w.v. 75 euro p.p.)!
CrowBunny maakt super toffe animal friendly merchandise met een vegan boodschap. Ze doneren twee sets van hun toffe kaarten en stickers.
Duurzame winkel Diezijner doneert twee prijzen. De eerste is een potje luxe vegan deodorant van Routine: Lucy in the Sky.
Heb jij ook altijd al een kookworkshop bij Trai Vegan willen volgen? Mooi! Want ze doneert een cadeaubon van € 75 voor het volgen van een van haar heerlijke workshops!
Je dacht misschien dat deze loterij alleen voor mensen was, maar nee: ook je viervoeter kan hier scoren! Ell’s Petisserie doneert een verrassingspakket van haar heerlijke hondenkoekjes.
Duurzame winkel Diezijner doneert maar liefst drie prijzen. De tweede is een tasje met allerlei leuke en handige zero waste producten.

… en er komen nog meer prijzen aan! Houd onze socials of website in de gaten om te zien wat er nog meer te winnen valt.